Nieuws

De kwaliteit van een video kan het imago van uw bedrijf echt versterken of verzwakken.
Een professionele productie verzekert de geloofwaardigheid van uw boodschap. De visuele en auditieve aspecten van uw video, de kwaliteit van de voice-over, de acteurs en het scenario zijn hiertoe sterk bepalend.
Consumenten zijn het gewend om videoproducties van hoge kwaliteit te zien. De publieke en private omroepen produceren sinds lang films en reportages die esthetisch en vormelijk goed in elkaar zitten. De filmindustrie blijft de standaarden voor videoproducties gestaag verhogen.

De consumenten (uw klanten of prospecten) verwachten hetzelfde niveau van uw producties. Een bedrijfsfilm van bedenkelijke kwaliteit laat de kijker achter met een naar gevoel. Hij zal uw bedrijf associëren met die negatieve kijkervaring.
Gelukkig kunt u voortaan een kwaliteitsvideo produceren tegen een redelijke prijs. Beclip.TV past zijn diensten aan volgens uw budget en waakt over de kwaliteit van beeld en geluid. Een bedrijfsfilm is geen megaproject zoals Avatar of Titanic. Het komt erop aan om een eenvoudige, verzorgde, mooie, duidelijke, korte en spitsvondige clip te maken.
Als u dit het liefst zelf doet of uw vertrouwen stelt op een kennis “die wel iets van video kent”, staat u waarschijnlijk een ontgoocheling te wachten. Voor een kwalitatief hoogstaande productie moet u niet alleen over aangepast materiaal beschikken, maar ook de narratieve filmtechnieken beheersen. Ook belichting, kadrering, geluidsopname, zijn belangrijk voor een aanvaardbaar resultaat. Er komt dus veel vakkennis bij kijken.
Bij Beclip.TV garanderen we onze klanten een "happy end". Indien u niet tevreden bent met het resultaat, bent u ons niets verschuldigd. We hebben het volste vertrouwen in onze ploeg.

 

Wist u dat...

  • ... de geluidsband heel belangrijk is om de boodschap van een bedrijfsfilm over te brengen? Niet overtuigd? Kijk eens naar de televisie zonder het geluid. Zet dan het geluid terug op en sta met de rug naar het scherm. In welk geval is de boodschap het duidelijkst? Geluid is cruciaal bij video. Het is dus essentieel om over performante apparatuur te beschikken bij het opnemen van interviews.
  • ... de gemiddelde surfer een video wegzapt na 1 minuut 48 seconden? Je hebt een heel spannend project nodig om een kijker langer aan het scherm gekluisterd te houden. Het is dus zinloos om een reportage van 15 minuten online te plaatsen. Er zal geen kat naar kijken.
U denkt aan een bedrijfsfilm, een reportage, de verfilming van een evenement, ... en u vraagt zich af hoeveel dit kost? Omschrijf hieronder uw ideeën en wij geven u in de loop van de dag een vrijblijvende raming van het budget.