Accueil
Video-productie

Stimuleert uw imago met videocontent

Lees meer
 
Bedrijfs-video

Focus op uw bedrijf

Lees meer
 
VideoBroadcast

Verruim uw publiek

Lees meer
 

fr nl en

beclip-acceuil

Video Broadcast

Toevertrouw de realisatie van uw videoproductie naar een professionele...
Lees meer
beclip-acceuil

Conferentie

Trek de aandacht met video inhoud...
Lees meer
beclip-acceuil

Bedrijfsfilm

Beclip.TV zal u helpen uw bedrijfsfilm realiseren...
Lees meer
beclip-acceuil

Web TV

Beclip.TV heeft high-tech apparatuur die nodig is...
Lees meer
 
beclip-home-1

EXPERT INTERNET STREAMING

U wilt een DVD maken van uw evenement of een voorstelling verspreiden via het internet... Beclip zorgt voor de camera- en geluidsploeg en stelt de technische middelen ter beschikking voor een high-definition opname van beeld en klank.

Meer info

beclip-home-2

BEDRIJFSFILMS

Uw website heeft een bedrijfsvideo nodig. Een clip met de juiste content is zeer overtuigend. De bedrijfsfilm is een ideaal format om uw boodschap onmiddellijk door te geven, knowhow te tonen en uw producten en diensten effectief te promoten.

Meer info

 
 
ready to show

DE WAARDE VAN VIDEO

Beclip.TV helpt u bij de opbouw van een audiovisuele marketingstrategie. De video’s die we voor u produceren, zijn nuttig bij het maken van presentaties en bieden een reële toegevoegde waarde. Met video neemt uw naambekendheid toe, overtuigt u prospects en bindt u klanten.

Meer info

beclip-spectacle

BETAALBARE SERVICE

Dankzij de beste audiovisuele technieken realiseren we snel en efficiënt kwalitatief hoogstaande producten. Hierdoor kunnen we gunstige tarieven aanbieden voor ieder organisatietype: grote ondernemingen, kmo’s of vzw's.

Prijsaanvraag

U denkt aan een bedrijfsfilm, een reportage, de verfilming van een evenement, ... en u vraagt zich af hoeveel dit kost? Omschrijf hieronder uw ideeën en wij geven u in de loop van de dag een vrijblijvende raming van het budget.