Multicam captatie
Beclip regie scene 2 Fotor

Een voorstelling verfilmen stelt heel wat uitdagingen, zoals het vastleggen van de acties op de bühne, het bewaken van de geluidskwaliteit en de weergave van de lichteffecten. Beclip.TV beschikt over de ervaring en de middelen om een perfect resultaat neer te zetten. En dit alles tegen een redelijke prijs.

Beclip cameraman moff 2 FotorBeclip.TV installeert tot 11 camera's – naargelang de behoefte - om geen enkel moment van een vertoning te missen. Bij de montage en de regie heeft de regisseur altijd keuze uit de beste beelden.
BeclipTV Production behind the sceneFull HD video mixer 2/ME 16 in 8 out, digitaal audiomengpaneel 32 in, Streamer hardware en software, micro’s Senheiser en AKG, HD-SDI, HDMI kabels en UTP LAN grote afstand, vele converteerders VGA / HDMI / HD-SDI / DVI, Sony Full HD camerarobot, verschillende bedieningscamera’s Full HD, Digitale audio mengpaneel 32 in 16 bus 16 out.
captation_video

Geluid nemen we op met professionele micro's van vermaarde merken. Het mengen gebeurt digitaal. Dit waarborgt een HIFI-resultaat.

Beclip.TV integration reseau sociauxUw evenement kan live worden uitgezonden op Facebook. U bereikt uw belangrijkste klanten en potentiële klanten die uw evenement op hun beurt doorgeven aan hun vrienden, groepen of publiek. Op die manier gaat uw evenement viraal en vergroot uw publiek aanzienlijk.
gros plan

Het vertonen van het afwerkte product op uw evenement is inmiddels een populaire en betaalbare optie. Onze krachtige projectoren zenden een helder beeld uit in full HD, dat ook voor toeschouwers helemaal achteraan perfect zichtbaar is.

captation_video

Beclip.TV kan uw concert op het internet uitzenden. Het is zelfs mogelijk om kijkers voor de vertoning te doen betalen. Rechtstreekse uitzendingen verhogen uw zichtbaarheid en vergroten uw naambekendheid. Via sociale netwerken verspreidt u het bericht van uw prestaties.

We registreren uw evenement in hooge resolutie voor meerdere gebruik en uitzeinding. We kunnen ook een DVD of, beter nog, een Blu-Ray maken. Dit bewaart u prachtige aan elk evenement herinneringen in hoge resolutie.

Diffusion vidéo par satelliteBeclip.TV is uitgerust met een bidirectioneel satelliettransmissiesysteem waardoor uw evenement op het internet, of overal waar de kabelvoorzieningen onbestaande of onbetrouwbaar zijn, kan worden uitgezonden. Voor een betaalbaar budget kan men dankzij de nieuwe Eutelsat-technologie overal ter wereld naar u luisteren – waar u ook bent.
U denkt aan een bedrijfsfilm, een reportage, de verfilming van een evenement, ... en u vraagt zich af hoeveel dit kost? Omschrijf hieronder uw ideeën en wij geven u in de loop van de dag een vrijblijvende raming van het budget.