Conferenties
beclip-conference

Beclip.TV beschikt over een mobiele videoregie voor de ondersteuning van uw conferentie. We voorzien in de opname met verscheidene Full HD camera's en in HIFI-audio. Uitzending in een zaal en op het internet

beclip production webcast slideshow

Tijdens de show, de productie directeur omvat slides van de luidsprekers in de video stroom. Het kan ook templates gebruikt waar de dia en video van de spreker zijn gemengd. Sprekers kunnen vanop afstand tussenkomen bij colloquia, conferenties of debatten. Zij sturen hun beeld en geluid de zaal in en ontvangen op hun beurt de beelden uit de zaal. Een levendige interactie verzekerd!

sony ptz

Aangezien uw evenement live op het internet wordt uitgezonden, wordt uw congres gefilmd door meerdere camera's. PTZ-camera's worden op afstand bestuurd door de directeur Beclip.TV Production. Dit maakt het mogelijk om de schoten variëren, verbeteren visie en houden de aandacht van uw luisteraars .

beclip production webcast ceo

Treed rechtstreeks in dialoog met het publiek via een chatroom. De uitzending gebeurt meestal op een groot scherm. Een presentator kan inpikken op de meest pertinente berichten. Met Beclip.TV kunt u ook een snelle peiling organiseren onder de internetgebruikers.

UstreamMaak uw bijeenkomst onmiddellijk beschikbaar over de hele wereld via CDN-toepassingen (Content Distribution Network) zoals Ustream, Lifestream, Justin.TV, Youtube.live. We kunnen ook uw conferentie in veilige en vertrouwelijke videostroom uitgezonde. In dit geval kunnen alleen gebruikers van uw keuze hebben toegang tot uw evenement
beclip-conference

Wanneer we uw evenement rechtstreeks op het internet uitzenden, zijn sociale netwerken uitermate geschikt om snel publiek aan te brengen. Ze vormen het beste middel om uw ideeën te verspreiden.

U denkt aan een bedrijfsfilm, een reportage, de verfilming van een evenement, ... en u vraagt zich af hoeveel dit kost? Omschrijf hieronder uw ideeën en wij geven u in de loop van de dag een vrijblijvende raming van het budget.