Getuigenissen
Beclip.TV is partner van logo hergee
"Danzij Beclip.TV streamen we de twee Rooftop Parties van GatoNegro in Brussel naar alle uithoeken van de wereld via onze Facebookpagina die meer dan 700.000 fans telt. Het team van Beclip.TV spreidde zijn professionalisme, engagement, inzet tentoon en bood proactieve oplossingen voor onze behoeften. Beclip.TV is uiteindelijk onze partner geworden hoewel we vanuit Chili opereren. BeClip.TV kon voor deze eerste opdracht beter inspelen op onze behoeften ter plaatse, ook op technologisch vlak, dan we hadden gedacht. Werkelijk zeer betrouwbaar."
Nicolas Ariztia, Project Manager, DAf Communication, Santiago, Chile, Juli 2015
"Wij ontwerpen, fabriceren en werken met complexe CNC-machines. Wij contacteerden het Beclip.TV-team om uit te zoeken hoe wij onze onderneming en producten met behulp van video konden voorstellen aan onze klanten in heel de wereld. Het komt er voor ons op aan om mensen onze knowhow te laten ontdekken. De cameramannen en de regisseur van Beclip.TV hebben ons beroep begrepen en perfect aan onze verwachtingen beantwoord binnen een voor ons haalbaar budget. Onze video’s worden dagelijks geraadpleegd op Youtube maar ook op onze PC’s. We verwelkomen onze bezoekers ermee. Ook ons Amerikaans dochterbedrijf is met video begonnen. Een aanpak die aan alle ondernemingen is aan te bevelen."
Christophe DEKKERS, CEO PMC Colinet. www.pmc-colinet.com
"We zijn heel tevreden over de prestaties van Beclip.tv en over de kwaliteit van het geleverde werk. In de korte tijd dat de clip te zien is op onze website, vertalen vragen over onze Golf-academie zich sneller in inschrijvingen.
We konden deze zomer al merken dat de clip een positieve impact zal hebben op ons product! De video maakt het mogelijk om onze activiteiten in twee minuten te begrijpen, op een manier die ludieker en aangenamer is dan het lezen van teksten. Niets maakt uw bedrijfsfilosofie beter zichtbaar dan beelden."
Boris Lambert, oprichter EGI.

 

"De video’s voor de promotie van het PEPS-programma kenden inderdaad een mooie impact!
We zijn onder de indruk van de kwaliteit van het geleverde werk.
Zelf vond ik het heel fijn om met jullie samen te werken. Graag bedank ik jullie voor de goede raad, de beschikbaarheid en het geduld."
Celine Squélart, Manager pour le Développement de l'Entreprise, les Formations et le Networking,  Chambre de Commerce et d'Industrie du Brabant Wallon asbl

 

"Dankzij uw inspanningen om ons beroep te begrijpen, bent u erin geslaagd om op slechts twee minuten onze activiteiten, die zo technisch zijn en niet altijd eenvoudig om uit te leggen, duidelijk te belichten. We zijn heel erg tevreden over het eindresultaat dat al onze verwachtingen overstijgt, en heel goed het imago van ons bedrijf uitdraagt."
Marc Etienne,  bedrijfsleider Abelco

 

"De beroepsernst bij Beclip.TV is treffend. Beclip.TV loste onze verwachtingen in bij de communicatie van onze boodschap, met respect voor ons budget. Zo was het mogelijk om snel en doelgericht te werken bij de realisatie. De positieve feedback op onze clip, die gemakkelijk op onze site is geïnstalleerd, bewijst dit."
Thierry Vermander, CEO Fidelsys
U denkt aan een bedrijfsfilm, een reportage, de verfilming van een evenement, ... en u vraagt zich af hoeveel dit kost? Omschrijf hieronder uw ideeën en wij geven u in de loop van de dag een vrijblijvende raming van het budget.