Bedrijfsfilms

Hoe verloopt een project bij Beclip.TV:film entreprise

 

Voorbereiding

Elk project begint met een intakegesprek om het project en de doelgroep duidelijk af te bakenen. We zoeken dan een geschikte locatie voor de verfilming en brengen eventuele moeilijkheden in kaart. Beclip.TV levert vervolgens een script af en een vaste offerte, de leidraad voor de opnames en de montage.

 

Productie

Op de afgesproken dag komt onze filmploeg ter plaatse voor de opnames. Grotere projecten worden gefilmd op meerdere draaidagen. Indien dit noodzakelijk is, filmen we uiteraard ook op verschillende locaties.
Tijdens het filmen nemen we interviews af. We stellen de klant op zijn gemak en indien nodig maken we gebruik van een autocue.
Het is ook mogelijk om getuigenissen van klanten of tevreden werknemers te filmen. Dit werkt heel goed om prospects te overtuigen.

 

Postproductie

Bij de montage brengen we beelden, tekst en muziek samen om een ritme en een richting aan de clip te verlenen. We kunnen ook uw films monteren. We verlenen u een eerste project waarop u commentaar kunt geven. U suggereert de correcties en de verbeteringen die u wenst. We koppelen snel terug met een tweede versie. Indien nodig, kunnen we ook dan nog wijzigingen aan het project aanbrengen.

 

Verspreiding

We posten de bedrijfsfilm op uw website, of op uw servers, via YouTube, Dailymotion, Vimeo...
U ontvangt ook het videobestand om de film te bekijken op uw PC en te integreren in uw presentaties.

 

U denkt aan een bedrijfsfilm, een reportage, de verfilming van een evenement, ... en u vraagt zich af hoeveel dit kost? Omschrijf hieronder uw ideeën en wij geven u in de loop van de dag een vrijblijvende raming van het budget.