Nieuws

In februari 2011 engageerde Beclip.TV zich om de aanbevelingen van het e-TIC handvest te volgen.

Die verbintenis vertrekt vanuit het idee dat audiovisuele productie een kunstvorm is. De bepaling van de verwachtingen (het cahier met opdrachten) is complex. Een vraag van het type: « Ik wil graag een mooie, dynamische video » bevat onzekere definities, zodat de deur openstaat voor een subjectieve beoordeling van het eindresultaat. Bij BeClip.TV vinden we het belangrijk om u als klant een duidelijk kader te bieden over de diensten die we binnen een bepaald budget kunnen leveren.
Ook auteursrechten vormen een heikel punt. De bedrijfswereld blijft hierin al te vaak in het ongewisse over zijn rechten en plichten. Beclip.TV brengt transparantie door onze auteursrechten volledig aan onze klanten af te staan. Er is dus geen dubbelzinnigheid in de deals die we sluiten.
Tevreden klanten vormen onze beste publiciteit. Daarom aarzelen we niet om het deontologisch e-TIC handvest na te leven. BeClip.TV is de 531ste ondertekenaar.

Een klant die toch ontevreden is over onze diensten kan altijd klacht indienen bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U denkt aan een bedrijfsfilm, een reportage, de verfilming van een evenement, ... en u vraagt zich af hoeveel dit kost? Omschrijf hieronder uw ideeën en wij geven u in de loop van de dag een vrijblijvende raming van het budget.