Nieuws

Naar aanleiding van de 3de editie van het Internationaal Festival van de Historische Film in Waterloo (FIFHW 2015) heeft BeclipTV Production haar videoregie gedurende de vier dagen van het festival ter beschikking gesteld.

vue cines wellington salle6

Vrijdag filmde het realisatieteam het openingsgala en de make-updemonstratie. Het slotgala met de prijsuitreiking werd op zondag live uitgezonden op Waterloo TV.

De beelden die bij elke voorstelling in een zaal zijn opgenomen, werden op het 10-meter grote scherm in zaal 6 van Cine Wellington getoond en getuigden van een verbazingwekkende kwaliteit. De kijkers konden het verloop van de gebeurtenissen op groot scherm volgen.

Hetzelfde team zorgde voor de geluidsversterking in de zaal. Tijdens de uitreiking van de hoofdprijs van het festival filmden de camera's van BeclipTV Production de tranen van Katia Tchenko die door de film The Midwife van streek was door de droevige herinneringen aan haar jeugd. Een zeer emotioneel moment dat terecht door de burgemeester van Waterloo, Florence Reuter, werd uitgelegd.

Uitreiking van de Grote Prijs:

U denkt aan een bedrijfsfilm, een reportage, de verfilming van een evenement, ... en u vraagt zich af hoeveel dit kost? Omschrijf hieronder uw ideeën en wij geven u in de loop van de dag een vrijblijvende raming van het budget.