Nieuws
beclip production webcast public

Parijs, 7 oktober, webcast live vanuit Parijs.

Een multinationaal concern houdt om de drie maanden een informatievergadering voor zijn werknemers overal ter wereld (New York, Moskou, België, Marokko, Bulgarije, Roemenië, Istanbul, Berlijn, Rabat, Tsjechische Republiek, Spanje, Oostenrijk, Italië, UK...). Naar aanleiding van een van die vergaderingen stelde BeclipTV Production zijn video-/audioregie ter beschikking om deze meeting op te nemen en live uit te zenden. Op elke vestiging werden de werknemers bijeengebracht in een zaal waar ze de uitzending op een groot scherm konden volgen.

Ander bijzonder kenmerk: de geheimhouding van de videostroom was verzekerd! Voor de gelegenheid creëerde Beclip.TV Production een beveiligde webpagina. De gebruikers moesten zich identificeren om toegang te krijgen tot de uitzending. Tijdens de uitzending wisselde de realisator de video-/diabeelden af met een template die beide combineerde. Elke spreker had een HF omhangmicrofoon.

Twee moderatoren verzamelden de e-mails van de deelnemers aan de vergaderingen op afstand. Aan het einde van de vergadering beantwoordde de CEO de vragen die hem werden gesteld.

Met een prijskaartje van minder dan 3.000 euro was dit een uitstekende manier om het personeel te informeren en te motiveren zonder daartoe kosten te moeten maken om 400 mensen te verplaatsen !

flightcase

U denkt aan een bedrijfsfilm, een reportage, de verfilming van een evenement, ... en u vraagt zich af hoeveel dit kost? Omschrijf hieronder uw ideeën en wij geven u in de loop van de dag een vrijblijvende raming van het budget.