Nieuws

De video op uw website heeft niet alleen een ‘esthetische’ of ‘didactische’ functie.
De meest performante zoekrobots passen algoritmes toe voor de diepe analyse van websites. Als uw video correct geplaatst en getagd is, verschijnt hij in de zoekresultaten.
Zo verbetert u het belang van uw website en uw plaats in de ranking. Er is hier in vele gevallen sprake van een verhoging met meer dan 75%.
Volgens het Franse agentschap econnect.fr eindigen 25% van de zoektochten op Google bij YouTube.
USONetworks, een organisatie die gespecialiseerd is in VSEO (Video Search Engine Optimisation), geeft aan dat 63% van de Amerikanen video’s op het internet bekijkt. Dit was in 2007 nog slechts 37%. Video neemt een belangrijke plaats in de cyclus van aankoopbeslissingen.
In maart 2010 werd per minuut 24 uur aan videomateriaal op YouTube geplaatst. 90% van de videoresultaten die Google weergeeft, zijn van dat videoplatform afkomstig. YouTube is bijgevolg onmisbaar voor een goede VSEO strategie.
Video maakt het mogelijk om uw zichtbaarheid op het internet te verhogen. Als u ‘VIDEO SEO’ opzoekt in Google, zult u snel zien hoe vaak het onderwerp aan bod komt op het web.

 

Googel search Video SEO

Source : www.reelseo.com

U denkt aan een bedrijfsfilm, een reportage, de verfilming van een evenement, ... en u vraagt zich af hoeveel dit kost? Omschrijf hieronder uw ideeën en wij geven u in de loop van de dag een vrijblijvende raming van het budget.